KUN KR 890,-

Ordinær pris kr 1192,-

LES MER OM BØKENE DU FÅR I FLIREPAKKEN:

"Nordnorsk galskap og andre artigheite"

1.opplag ble utsolgt på rekordtid etter at boka ble lansert i oktober 2020.

NÅ er endelig 2.opplag her!

"Flir tel du kvæles! Det e dæ vel unt!

Ja,her kan du kose dæ med ekte historie fra Nord-Norge! Og skjønne du ikkje alt du læs, så følg det med nån nøttige ordførrklaringe. Mest for søringa. Freske tegninge må også tel - stappfull av nordnorsk nerve og humor.

Detta e altså ei bok førr alle som har løst tel å flire! Og førr dem som treng å lære litt om Nord-Norge og nordlendingan...

 

Æ HAR LØST TEL Å FLIRE!

Nordnorsk ordbok for søringa og andre tunglærte folk 

Førrtvil ikkje, kjære søringa, om dokker no ikkje veit så mykje om Nord-Norge og folket her oppe.

Her kjem ei humoristisk folkeopplysning, stappfull av freske førrtellinge fra den nordligaste landsdelen.

Og det e meir: "Vanskelige" ord og uttrøkk blir nemlig førrklart. Førr vi vil jo bære det beste førr alle søringan. Dem e jo tross alt menneskets beste venn!

Detta e altså ei bok førr nordlendinga som har løst tel å flire, og søringa som har løst tel å lære...

JA, Æ PEISE PÅ!

Nordnorsk kranglebok

-om sure søringa og ainna galskap!

Det seies at humor og ei sterk gudstru har holdt liv i nordlendingan opp gjennom tida. Men gløm heller ikkje selve ungdomskilden: Den nordnorske krangelen! Den e både artig og saftig, ærlig og ekte. 

Vi kragle med familie, venna, uvenna, naboa og arbeidskollegaer, og dem vi ellers måtte få løst tel å egle litt med. Spesielt alle de sure søringan!

Du e herved advart....

Æ ÆLSKE NORDNORSK HUMOR!

BONUSBOK!

Nord og Sør

-en munter harselas

Dette er en munter harselas over de store forskjellene som finnes mellom den typiske nordlendingen og den typiske søringen. Boka er skrevet på ramsalt, nordnorsk dialekt og er rikt illustrert. Her omhandles emner som språk, kultur, status, religion - og mye mer. 

Om søringen kommer best ut av denne sammenligninga? Ikke akkurat. Trøsten får være at boka også presenterer ei nordnorsk ordliste, nettopp for sørnorske lesere...

Denne boka får du med som bonus når du bestiller bøkene "Nordnorsk galskap og andre artigheite", "Nordnorsk ordbok for søringa og andre tunglærte folk" og "Nordnorsk kranglebok"

NO TRÆNG Æ Å FLIRE!
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker