Høstens nyheter fra Bok i Nord

Denne høsten kommer det hele fire nye bøker fra Bok i Nord, og vi har virkelig gledet oss til å dele de med dere lesere. Det er ingenting vi heller vil, enn å pakke rykende ferske bøker som enda lukter trykksverte, for å sende de ut til de mange hjem, bokhandlere, butikker og arbeidsplasser.

 

Litt om bøkene: 

"Krigen i Nord-Norge - slik barna opplevde den" av Randi Dønnum Olerud. 28 nordnorske kvinner og menn forteller åpent om sin barndom under 2.verdenskrig. Sterkt og rørende, og viktige historier som bør deles videre i generasjoner. 

"Nordnorsk galskap og andre artigheite" av Ronny Trælvik er ei humorbok med ekte historier fra Nord-Norge. Her kan du "flire tel du kvæles". Det unner vi deg!

"Nordnorsk nostalgi - gjenstander og redskaper fra ei svunnen tid" av Ronny Trælvik. Hvordan ser ei oterfelle ut? Hva i all verden er en separator? Hvilke redskaper ble brukt i hus, på gårder og på båter "i gamle dager?". Dette er vel så underholdende for den eldre garde, som for de som vokser opp i dag. 

"Senja i gamle daga" av Ronny Trælvik. Senja er Norges nest største øy, hvor blant anna reiseliv og sjømat er i sterk utvikling og vekst. Men hvordan var det på Senja før i tiden? I denne boka får du ei unik skildring om blant annet hverdagsliv, festligheter, fiske, bygdeliv og et herlig folk!

 

Det er altså fire ganske så forskjellige bøker som kommer ut i høst. Felles for de alle er likevel den nordnorske nerven, som alltid skinner igjennom i bøkene fra Bok i Nord. 

I de korte videoene nedenfor, får du høre mer om høstens boknyheter. Du finner også link til bøkene i nettbutikken. Det er alltid fri frakt ved bestilling. 

Tilbake

"Krigen i Nord-Norge - slik barna opplevde den"

 

Randi Dønnum Olerud

er forfatteren som har skrevet "Krigen i Nord-Norge - slik barna opplevde den". 

Olerud er født i 1929 på Eidsvoll, og er nå bosatt på Bekkestua i Bærum. Hun har skrevet syv bøker. Flere av dem omhandler krigen

Forfatter Ronny Trælvik gir ut tre nye bøker i høst

Totalt har Trælvik, som er oppvokst på Husøy på Senja, gitt ut 28 bøker. 

Han er opptatt av å få frem den nordnorske nerven i bøkene han skriver, enten om det er ramsalt, fresk humor, historie fra svunne tider, kystkultur og båter eller sin evige kjærlighet til Senja, øya han vokste opp på. 

Nedenfor kan du lese mer om bøkene Ronny Trælvik gir ut denne høsten.

"Nordnorsk galskap - og andre artigheite

 

"Senja i gamle daga"

 

"Nordnorsk nostalgi - gjenstander og redskaper fra ei svunnen tid"

 
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker