Om Bok i Nord

Forlaget Bok i Nord har sine røtter tilbake i kjøkkenkroken hos forlegger Ronny Trælviks bestemor. Hun var et unikum, og utrolig flink til å fortelle. Ronny lyttet mye til bestemors historier, og begynte tidlig å notere. Hennes var en helt annen verden enn den vi lever i i dag, og Ronny ville sørge for at den ikke gikk tapt. På den måten ble bestemors fortellerstemme forgjengeren til Bok i Nord, en måte å formidle verdien av det som er og det som har vært.

Da han skulle gi ut sin første bok opplevde Ronny at temaene han skrev om var for snevre til å gi ut på et annet forlag, så da startet han like gjerne sitt eget. Han ville nemlig gi ut nettopp den typen bøker, bøker som formidler en nordnorsk profil og nordnorske historier. 

Målet for Bok i Nord er å videreformidle en stolthet rundt og tilkobling til den nordnorske identiteten, og skape en forbindelse til det genuine nordnorske for nordlendinger, og alle andre som kjenner på en hjemlengsel mot Nord.

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker